Velkommen til
Holstebro Cup 2022

Ingen påske uden Holstebro Cup

det er en stor fornøjelse at byde spillere, trænere og ledere fra ind- og udland velkommen til Holstebro Cup 2022.   

For 39. gang er Holstebro vært for Danmarks største internationale indendørs håndboldturnering for ungdomsspillere. Et stævne som Holstebro Håndbold 90 med stor entusiasme og arbejdsiver stabler på benene hvert år.

Holstebro Cup er en begivenhed, der for alvor har bidt sig fast som påske-tradition, og mange klubber vender tilbage til Holstebro år efter år.

Sporten og resultaterne på spillestederne er selvfølgelig i centrum, men deltagerne får også en masse andre gode Holstebro-minder med hjem i tasken. For aktiviteter, socialt samvær og kammeratskab er en uundværlig del af Holstebro Cup.

Stævnet er et stort aktiv for Holstebro Kommune. Vi kan slet ikke forestille os en påske uden Holstebro Cup. Det giver os mulighed for at vise idrætskommunen, handels- og kulturbyen fra den bedste side.

Som ved alle andre store events er det igen egnens frivillige kræfter, der løfter i flok med imponerende vilje til at skabe en stor oplevelse for deltagere og publikum. Det er idrættens frivillige ildsjæle der sikrer, at vi får fire forrygende håndbold-dage med effektiv afvikling og indkvartering på kommunens skoler og uddannelser.

Vi er vant til at tage imod gæster fra hele verden og ved, at udveksling mellem lande har stor betydning. Ikke kun for håndboldsporten i klubberne, men også for hele idrætsområdets udvikling og for foreningernes engagement i de unges liv.

Med ønske om ægte håndbold-feber, drama på banen og fest på tribunerne.

Velkommen til Holstebro Kommune.

H.C. Østerby
Borgmester